četvrtak, 15. ožujka 2012.

Microdelicije još samo 4 dana po cijeni od 85kn :)



Uz pomoć proizvoda Microdelicije možete pripremiti brojna ukusna jela poput jaja na oko, omleta, kajgane, složenaca, pudinga i rožate, ali i sendviće i brze užine.


Savjeti:
1. Operite ga prije prve upotrebe. Kako biste spriječili nastajanje neugodnih mirisa i mrlja, odmah nakon upotrebe proizvod isperite hladnom vodom. Možete ga prati u perilici za suđe. 
2. U Microdeliciji odjednom možete pripremiti minimalno 2 jaja odnosno maximalno 4 jaja.
3. Umućena jaja tijekom pečenja povećavaju obujam. Poštujte najveću količinu od 4 jaja kako se smjesa tijekom pečenja ne bi izlila.
4. U mikrovalnu pećnicu nikad nemojte staviti dva proizvoda odjednom jer gotovi omleti neće biti ravnomjerno pečeni.
5. Da bi rezultat bio bolji, kad pripremate recepte na bazi jaja u mikrovalnoj pećnici, koristite vrlo slabu snagu (350 do 400 W).
6. Kada dodajete povrće, ono mora biti sitno isjeckano kako bi jelo bilo ravnomjerno pečeno. Ako dodajete sir ili šunku, uvijek ih dobro izmiješajte s umućenim jajima i pecite na vrlo slaboj snazi (između 350 i 400 W).
7. Proizvod Microdelicije je siguran pri temperaturama između 0°C i 120°C. Nemojte ga stavljati u zamrzivač i nemojte ga izlagati temperaturama višim od 120°C
8. U jaja nemojte stavljati ulje niti bilo koju drugu vrstu masnoće jer će oštetiti proizvod. Masnoću dodajte kad je jelo gotovo.
9. U proizvodu Microdelicije nemojte pokušavati kuhati jaja (u ljusci) jer bi u mikrovalnoj pećnici mogla eksplodirati.

„Jaje na oko“
Proizvod Microdelicije isperite hladnom vodom, razbijte 2 jaja, jedno do drugog. Poklopite i stavite proizvod u mikrovalnu te pecite dalje kako je naznačeno za omlete.

„Brza Kajgana“
Isperite proizvod Microdelicije hladnom vodom, razbijte dva jaja u proizvodu Microdelicije, posolite, pjenjačom Nove generacije ili običnom vilicom lagano promješajte jaja i pecite dalje kako je naznačeno za omlete. 

Recepte: Jaje na oko i brzu kajganu mogu pripremiti i sama djeca :)

Nema komentara:

Objavi komentar